Spaar voor korting met de Biowinkel Klantenkaart

Met onze Biowinkel Klantenkaart spaar je punten bij elke euro* aan boodschappen. Bij 500 punten ontvang je 5 euro korting. Registreren is niet noodzakelijk. Na elke aankoop zie je op de kassabon hoeveel punten er op je kaart staan. Simpel en heerlijk!

Je kunt de Biowinkel Klantenkaart gratis afhalen bij elk filiaal van de Biowinkel en direct gebruiken. Heb je je kaart geregistreerd, dan kunnen we de punten bij verlies van je kaart op een nieuwe kaart overzetten.

*met uitzondering van producten die wettelijk uitgezonderd zijn van spaaracties.

Moet ik mijn klantenkaart registreren?

Je bent niet verplicht de Biowinkel Klantenkaart te registreren. De kaart is gelijk klaar voor gebruik. Als je jouw klantenkaart wel registreert, kunnen wij in het geval van een verloren kaart de punten van de oude kaart overzetten op een nieuwe kaart. 

Registreren van je klantenkaart kan in de winkel of via biowinkel.nl/registreren. Alleen je naam en postcode zijn al voldoende. Registreer je ook je e-mailadres, dan houden we je in de toekomst op de hoogte van ons laatste nieuws. Wees gerust, we sturen je alleen relevante informatie toe.

Hoe kan ik mijn punten inzien?

Na elke aankoop staat op de bon hoeveel punten er op je klantenkaart staan. Bij 500 punten ontvang je 5 euro korting op je aankoop.

Download de algemene voorwaarden.

© Biowinkel 2024. Alle rechten voorbehouden.